میدونستی رو هوا حرف زدن رو خوب بلدی؟ فرق من و شما اینه که من در مورد موضوعی که دیدم و تجربه کردم صحبت میکنم شما در مورد چیزی که ندیدی هوایی و از روی تصوراتت صحبت میکنی.پیشفرض همه پست هات هم این هست که فقط من خوبم و بلدم همر بسازم.من میگم در مورد کتیبه ها اگر تونستین کتیبه هارو به خوبی نگه دارین و بچرخونین میشه در مورد عملکردتون نظر داد این تخریبه؟ کتیبه بلند کردن با همر کار راحتیه اگر به تروپ های اضافه پاک سازی کردین اون موقع عملکردتون خوب بوده که من چون در جریان نبودم نظری ندادم.اینکه از ابتدای بازی مبتدیانه عمل کردین و نتونستین از پتانسیل استفاده کنین واقعیت هست نه تخریب.
شما از اون دسته نوب هایی هستی که بدون 15 گندمی کپ نمیتونن بازی کنن این مشکل من نیست.جهت اینکه یاد بگیری میگم در صورتی که بخوای دفساز بازی کنی بدون 15 گندمی کپ هم میشه بازی کرد.اکانت من تو هفته اولی که مسابقه بود اول شد.اینکه شما فکر میکنی فقط خودت بلدی تروپ بسازی و پاپ بزنی نشون دهنده اعتماد بنفس کاذبته که معمولا با دیدن چهارتا گرزی افزایش محسوسی پیدا میکنه و نهایتا موجب خود شاخ پنداری کاذب میشه.یه اکانت دفساز که رنک 20 بازی هست فک میکنی چی توش ساخته میشه؟ مخفیگاه؟ سربازخونه و اسلحه سازی سطح 20+میدون تمرین برای جابه جایی سریع+ساختمون های سی پی دار و جشن.اون اکانت برای زمان آزاد شدن کتیبه ها زیرساخت تولید 10 کی دفاع در روز رو داشت + تروپ 45 کی هجومی تو کپ.
برای یه تیم حرفه ای بود و نبود یه اکانت دو دهکده هم مهم هست برای خودشاخ پندار نوبی مثل شما البته فقط خودت مهمی.
شما قصد ادامه و کشش دادن قضیه رو داری یه بارم بهت گفتم ۱۰-۱۱ تا ده داشتی سر جمع اکانتت 5 ک نیرو هم نداشت دلیله اون جایزه گلدم همین بوده یکم انگیزه بدیم بهتر شه اکانتت :دی یه مولتی من از اکانت شما بهترهست؛ ۱۰۰ ک دف داره الان! حالا بشین این جا قصه سرایی کن اون رنک ۲۰ هم که میگی احتمالا سفارت و تالار دادی بالا ؛ حالا زیر ساخت کشیدی بالا یا غیره نمیدونم اما چیزی که واضح بود شما توانایی بازی کردن تو همچین سروری رو نداشتی و الانم که تو این سرور نیستی بهتره نظاره گر باشی فقط :دی طرف ۱۵ گندومی گیرش نیومده میگه نوب :دی عزیزم من ۱۵ گندومیم رو رفتم از دشمن چیف کردم!!خودت رو داری با من مقایسه میکنی!!؟
برای یه تیم حرفه ای بود و نبود یه اکانت دو دهکده هم مهم هست برای خودشاخ پندار نوبی مثل شما البته فقط خودت مهمی.!! قطعا این وقتی درست هست که اون اک به کاری بیاد وقتی اکانت شما با ۱۰ تا دهکده به کار نیاد از مولتی هم کاراییش کم تره که همین طورم بود! حداقل مولتی یه سودی میرسونه به ساید و شخص!!
بعد اینکه این دفاعی که میسازی باید گندومش رو یکی بده دیگه البته اگه دفت سنگین باشه!!! که فکر کنم محدودیت ذهنی شما تو رنج ۱۰-۲۰ ک هست که میگی ۱۵ نمیخواد بنابراین باید یه ۱۵ گندومی داشته باشی که دنبال پارکینگ نباشی دربه در!! یه ۲۰۰ک گندومم خودت بدی! البته میگم شما در اون سطح بازی نکردی اما در کل قضیه از این قراره الانم شما حضور نداری فکر نکنم دیگه لزومی باشه جواب شما داده شه.