Display Allگوله نمک هسی تو مری :)))
اصلا نگو mahdi01 روی جنگ یونیک لانچ نبود که باورم نمیشه
اون شدت بی اعصابی که اون داشت و همرش رو با 15 تا دونه رم لانچ کرد ، مشخص بود خیلی سوخته از اینکه ما زودتر جنگ یونیک رو زدیم
در ضمن مری یا امین ، مقامات شمال غرب ، این روزا فرشید و امین احتمالا سراغتون بیان.خب انبار ندارن بندگان خدا
(به جای اینکه شما به فلک بسته بشین ، اونا به فلک بسته شدند
)
خیلی اذیتشون نکن ، یه وقت نزاری این قدر التماس کنن واسه یه انبار بزرگ ، ارزش نداره.بده اونام استفاده کنن بندگان خدا ، به هر حال اونا هم مرز ما هستن ، بیشتر از شما قراره کتک بخورن ، اگرم که اینجا شما اذیتشون کنی که دیگه مصیبت اندر مصیبت میشه
به به به به ، وحید استار آرمی ...
گل اومد و بوی عنبر آمد
آقا از این ورا
راه گم کردین نکنه
- شما جسارتا مرتاض کوچیک نیاز نداشتین؟
- یا مثلا چشم بزرگ به دردتون نمیخورد؟
- یا جنگ یونیک اصلا
اون گوشت اضافی بود نذری دادینش به جنوب شرق؟
به قول عادل : چه قده خوبین شما
وحید اگر دوست داشتی یه ندا بده من با بهنام صحبت میکنیم بببینیم جا داره آوانس بدیم بهتون یا نه
آوانس دوست داشتین نه؟!!!
بهنام حکایت بعضیا حکایت اوناست که میرن 4 تا بازی جلو گینه نو و سیرالیون و ... 10 هیچ برنده میشن ، بعد توهم بر میدارن دیگه هر تیمی جلوشون باشه 10 هیچ برندن
به قول اجنبی ها : Take it easy
سپاس
پ.ن : فرشید اگر کارت راه نیوفتاد با ش غ عب نداره ، التماسی که میخای پیش اونا کنی بیا پیش خودم کتیبه جنوب شرقو ردیف میکنم تک هیرو بزنی
میرم از شمال غرب میزنم واسه خودمون : )))
پ.ن : امین ونوم عزیز ، من اعلام آمادگی کردم واسه بازرسی شمال شرق . تو باقی زمینه ها هم اگر کمک احتیاج داشتین من در خدمتم
چرا لازم هستند ولی فعلا اونقدر نیرو نداریم به مرتاض نیاز باشه.
البته روشون همر زده شده بود ولی شما زودتر تونستید بزنید.
عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد.
تا حالا دوتا کتیبه زدیم بدون تلفات.انشالله و به مدد خدا موقعی که نیاز ببینیم میایم و باز بدون تلفات برمیداریم میریم.
اگر مردی و آوانس میدید جنگ یونیک رو برگردون البته شما فقط اهل
قلم هستید تا عمل تا حالا که اینجور دیدم .شایان ذکر هست که فعلا نیاز نداریما فقط می خوام ببینم چقدر مرد عمل هستید و آوانس میدی به بچه های شمال.
چون بنده هم احتمالا رفتنی باشم.منتظرم بچه ها اکانت رو بالا بیارن اون ور.