Display Allسلام سلام همگی سلام
آقا خبر هایی میرسه که واقعا تکراری هستند و آدم خسته میشه.
خب یه آموزشی چیزی شماها نمیتونید بدید به ممبر های خوبتون؟ انقدر خندیدیم دل درد گرفتیم از این حجم سوتی
این دیگه چه وضع فیک داده باو بیا یه آموزش بهشون بدین دیگه والا من خسته شدم خودم اموزش میدم بهشون بگین برن بخونن
زحمتتون میشه آخه به عنوان لیدر کمک کنید
و یه سوال خدمت دف کورد ها یه لنگه دمپایی چند بار باید بخوره وسط بیس هاتون به امید دیوار شدن بلکه بلکه دیوار بشه و بچه ها از شر گندم منفیش خلاص بشن
والا این لنگه ها اندازه دوتا سوپر همر فعلا خسارت زدن بهتون هنوز دفکور ها وقت ندارن یا فقط از طریق ستون پنجم های جنوب میتونن کاری کنن؟
پ.ن : سبیکه این چند روز نیستم دلت تنگ نشه به زودی میام فعلا شعر های تخریبگریم تموم شده فقط عاشقانه دارم که بدرد نمیخورن
پ.ن دوم : داداش حس نمیکنی داری رو به جلو فرار میکنی؟شما که هیچ بزرگ تر هات قبلا اعتراف کردن به اینکه ما از قصد مولتی پاک نکردیم و نمیکنیم و به کل ساید اعلان جنگ دادن دیگه الان تکذیب و تحریف کردنت چیه
پ.ن آخری : دیروز و دیشب نبودم خوش گذروندین شیطونا یه مقدار سرم شلوغه به وقتش یه دوتا انتحاری میزنم بخندیم
درود. داداشم شما زیاد جو گیر نشو ما فیض میبریم این سوپر همر شما بیاد و ساختمون های مارو بزنه. اصلا یه هفته ساختمونی نزنه سوپر همرتون ما شبمون روز نمیشه! شما بزن چه اشکالی داره خسارتت رو بزن به حاشیه ها کاری نداشته باش. با توجه به پتانسیل اون همر، شما میتونی کتیبه هم باهاش بزنی! به همین کیبوردم قسم!
Display Allگلم من دارم مسخره میکنم شما تایید میکنی؟
هرکی بخونه این متن رو دو تا مسئله رو میگیره
الف)حتی نمیدونستن داره میخوره بهشون و دارن تکذیب میکنن
ب)انقدر دف کم دارن که نمیتونن بخاطر همچین لنگه هایی لاست بدن
که در هر دو صورت براتون زشته
اگه زنده بودم دفعه بعدی که خواست بزنه میگم بهتون آدرس رو بلکه دف ریختین دیوار شد
بنده خدا کلافه شده انقدر گندم منفی الکی میده البته الان به نفعشه اندازه سوپر همر منابع گرفته فعلا دمتون گرم
اون حرفشم که مشکی کردم بی ادبی کرده بود سعی کردیم با نهایت حفظ آبرو بزاریم
بعد واقعا الان انقدر شما افتاید تو حاشیه که از یه همچین چیزی سعی میکنید حرف در بیارید که اسکرین میدید؟بیخیال من باورم نمیشه
الان اون دف های ماورای تخیل و اون سوپر انویل ها کجان پس باو کلا یکی رو کردین که اونم جمع 8 نفر بود با یه همر رنده رنده شد
من منتظرما یه حرکتی کنین و این برا بار هزارم این کتیبه رو شما از ما نزدین اینا مال خودتون بودن بردینش کل مسئله اینه اکثر بچه ها مسافرتن برگردن در خدمتتون هستیم و این کم کاری جبران میشه(از الان خودتونو آماده کنید و لینک سیو کنید شاید تونستین تو فروم تقابل کنین داخل بازی رو که اصلا فراموش کنین فکرشم نکن اصلا بیخیال
)
پ.ن اول و آخر : الان من سرم شلوغه ممکنه دیر به دیر جواب بدم نگید رفته دنبال لینک حرف در نیارین
و در پست قبلی منظور از ما خودتون بود بد برداشت نشه
اینکه هر سایدی بخواد جایی رو دف بریزه یا نریزه به سیاست خود ساید بستگی داره نه به دوال یه اکانت توی ساید دیگه طبق همین اسکرینتون، پلیر همر واندر کشتون، 11 تا ایموجی خنده فرستاده! از اینکه سوپر همر سایدش رو فرستاده پیتکو پیتکو اومده ساید شمال شرق(و انقدر این همر وحشتناکه ما توان دیوارشو نداریم) دوتا ساختمون آورده پایین و برگشته!
ما هم دوست داریم همین خنده روی لباش باشه و لذت ببره از بازی
شماها به لیدرای ما آوانس میدید ماشاالله انقدر قدر هستید، ما هم آوانس که نه، دل پلیر های شمارو شاد میکنیم
چی؟؟؟ بازم پرسیدن چرا دف نکردید؟؟؟ یکو بکن دو
پ.ن: فرشید داداش جواب این دوستمونم بده! حداقل بخون چی داره مینویسه بخدا از هر دو کلمش، شیش تاشو مخاطبت قرار میده که ریپلایش کنی
پ.ن2: یکی دیگه ام پرسید چرا اینو دیوار نمیکنید؟ ای بابا! من فقط تا دو بلد بودم بشمرم الآن باید سه رو هم یاد بگیرم
موفق باشید.
ساتا